Christelijk Spiritueel Centrum

HomePartnerChristelijk Spiritueel Centrum

Het Christelijk Spiritueel Centrum is een wellnesscentrum voor lichaam, ziel en geest. Hier gebruik je al je zintuigen om alles wat geschapen is te ervaren. Goed voor je lichaam zorgen. Het goed zorgen voor de schepping is dan een logisch vervolg.

Het Christelijk Spiritueel Centrum biedt een plek waar je thuis kunt komen bij God en bij jezelf. De missie is: mensen helpen tot rust te komen, van overleven naar leven. Zodat ze thuiskomen bij de Bron. Ben je zelf in balans? Dan kun je ook voor anderen en de wereld zorgen. 

De manier waarop je dat kunt komen ervaren is door middel van lichaamsmassages, meditatie en stiltetraining en het gebruiken van Essentiële Oliën, eerlijke natuurproducten die ondersteunend zijn bij fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn.

Tjitske Volkerink is stiltetrainer, masseur en wellness coach en heet je welkom in Hilversum of online voor een ontspannen moment, inspiratie om meer vanuit rust te leven of begeleiding als je last hebt van onrust en stress. Kom tot rust, kom tot jezelf www.christelijkspiritueelcentrum.nl