Webinar Het Groene Normaal

HomePartnerWebinar Het Groene Normaal

Wil je met een groep, kring of gemeente het boek Het Groene Normaal gaan behandelen? Maak dan gebruik van de bijbehorende webinar-video’s, gemaakt door initiatiefnemer en auteur Alfred Slomp. In drie korte video-reeksen worden de drie bijbelstudies achter in het boek geïntroduceerd en begeleid.


Deel 1: Bezinning

Laten we als christenen eerlijk kijken naar onze levensstijl en onder ogen zien waar die onrecht doet aan mensen, dieren en de natuur. Vanuit het besef van gebrokenheid en het verlangen naar herstel, ontstaat intrinsieke motivatie tot een andere manier van leven. (Uit: Manifest voor Het Groene Normaal)


Deel 2: Vernieuwing

Een ander leven, met respect voor de natuur, is wel degelijk binnen handbereik. Een leven waarin de politiek wel in staat is om andere keuzes te maken, waarin wij kunnen leren om te genieten van de natuur dicht bij huis. (Uit: Manifest voor Het Groene Normaal)


Deel 3: Verwondering

Een leven in evenwicht met de natuur en onze naasten begint bij verbondenheid met Gods liefde en verwondering over de schoonheid van alles wat God geschapen heeft. (Uit: Manifest voor Het Groene Normaal)